Winterretraite 2024

winterretraite 2024

meisjegr - 2010-05-18 at 22-39-49
Winterretraite ‘Een Nieuw Begin’

Opnieuw beginnen en jezelf ‘resetten’. Tot rust komen en diep kijken. Waarnemen, niet vanuit drukke gedachten of emoties, maar vanuit een stillere plek in jezelf, om zo een wezenlijk antwoord te hebben op de moeilijkheden en mogelijkheden van elk moment. Daar is deze retraite voor bedoeld. 
Stoppen, jezelf tot rust brengen, thuiskomen, werkelijk voelen, waarnemen en diep kijken met begeleiding van twee ervaren Dharmaleraren in een retraite die met opzet langer is dan de gebruikelijke weekendretraites.
Een retraite met geleide en stille meditaties, met Dharmalezingen, vraag en antwoord, loopmeditatie buiten, ontspanningsoefeningen, zingen en wat ons verder maar kan inspireren op het pad van liefde en begrip.

De retraite vindt plaats in het gebouw van het Boswijk Instituut midden in de bossen van het landgoed Beukenrode bij Doorn. De retraite wordt geleid door Jan Boswijk en Hilly Bol, beiden Dharmaleraar in de lineage van Thich Nhat Hanh.

Data: 7, 8, 9, 10, 11 febr. 2024
Start: eerste dag om 20.00 uur (aankomst om 19.00 uur). Einde: laatste dag om 15.30 uur. Verdere details over reis en verblijf worden na inschrijving toegestuurd.

Plaats: Boswijk Instituut, Landgoed Beukenrode, Doorn.
Huisvesting is in prettige meer-persoons kamers. Er zijn een paar 1-persoons kamers beschikbaar voor mensen met een duidelijke medische noodzaak. 

Prijs: verblijfkosten: € 210,– + Dana. Op deze verblijfkosten wordt geen enkele winst gemaakt

Dana (gift): is bedoeld voor het levensonderhoud van de leraren, en kan aan het eind van de retraite worden geschonken.
Zie hier voor een toelichting