Côte d’Opâle

Mediteren aan de Côte d'Opâle

Data:
Voor 2024 voorlopig geen nieuwe groepen gepland. Inschrijven op dit moment niet mogelijk.
Aanvang op de eerste dag om 20.00 uur; het is mogelijk al in de loop van de middag aan te komen; einde op de laatste dag na de lunch.
Kosten: € 495,– incl. overnachtingen, en àlle verblijfkosten. Huisvesting in 2-persoonskamers

Reis: per auto vanaf Utrecht 348 km (3:24 uur); vanaf Rotterdam 321 km (3:09 uur); vanaf Eindhoven 306 km (2:58 uur); vanaf Gent 168 km (1:44 uur). Wellicht is carpooling mogelijk.
Met de trein kan ook: TGV van Brussel naar Calais Frethun. Het station is niet ver van Audembert. We kunnen je ophalen.

Scroll naar beneden voor een toelichting.

Toelichting

Soms is het zinnig om ruimte te creëren. Ruimte om tot rust te komen en je te bezinnen op het pad dat je gaat en bent gegaan. Ruimte om jezelf en je wezenlijke inspiratie weer te voelen. Voldoende tijd, een prettige plek, een goed programma en goed gezelschap kunnen daarbij helpen.

In en om ons huis in de heuvels bij het dorpje Audembert in Noord Frankrijk, niet ver van de zee en de krijtrotsen vlak onder Calais zijn al deze ‘ingrediënten’ aanwezig. Aan de kust zijn mooie brede zandstranden en de zee heeft er de prachtigste kleuren. Het heet er niet voor niets: ‘la Côte d’Opale’. Je kunt er heerlijk wandelen of stil over de zee en het landschap uitkijken. Kortom, een ideale plek om tot rust te komen, ruimte en schoonheid te ervaren en inspiratie op te doen.

Gedurende deze dagen zullen we in de ochtenden mediteren en zal Jan een Dharma-lezing geven. In de middag zijn er loopmeditaties en wandelingen bij de zee. Afhankelijk van het weer kunnen we ook de hele dag buiten zijn. Riekje zal voor ons koken, en ‘s avonds nemen we tijd om te delen, of iets anders te doen, om uiteindelijk te genieten van ‘edele stilte’ gedurende de nacht en vroege ochtend. Het programma is een beetje een voortzetting van ‘Natuurlijk mediteren’ dat vroeger in Hurwenen werd gegeven. Voor foto’s van huis en omgeving zie hierboven.

let op: Omdat we zo nu en dan een eind zullen lopen is dit programma niet geschikt voor wie slecht ter been is. Neem bij twijfel contact met ons op.