groepen

meditatiegroepen

Klik op een plaatje voor info en foto’s

5-daagse retraite aan de Côte d’Opâle

Veel buiten zijn, in volle aandacht wandelen en zitten, eenvoudige meditaties, heldere uitleg. Een programma om weer ruimte, rust en inspiratie te voelen. De Côte d’Ôpale ligt in Nood Frankrijk, bij de krijtrotsen onder Calais, niet meer dan 3 ½ uur rijden vanaf Utrecht.

Stilteretraite in Doorn

Op het landgoed Beukenrode in de bossen bij Doorn vindt in november de stilteretraite plaats. Gedurende vier dagen is er tijd om te stoppen, te rusten en te helen, zonder afgeleid te worden door onnodig praten.
In deze rust is het mogelijk tot een dieper begrip te komen van het Boeddhistische onderricht en te oefenen op het pad van liefde en begrip.

Sangha van hulpverleners

Leden van de Sangha komen maandelijks een dag bij elkaar in Doorn om te mediteren, te luisteren naar een lezing, uit te wisselen, etc. in een atmosfeer van aandacht en stilte. Jaarlijks is er verder een meerdaagse retraite voor Sanghaleden.
Lidmaatschap van de Sangha is mogelijk voor alle professionele hulpverleners.

Retraites en lezingen in Hongarije

Tweemaal per jaar is er een retraite in Hongarije, bedoeld voor  Hongaarse deelnemers, maar ook toegankelijk voor ieder die Engels verstaat.