Overzicht groepen

Meditatiegroepen

Klik op een plaatje voor info en foto’s

Winterretraite ‘Een Nieuw Begin’

Op het landgoed Beukenrode in de bossen bij Doorn vindt in februari de winterretraite plaats. Gedurende vijf dagen is er tijd om tot rust te komen en waar te nemen, niet vanuit drukke gedachten of emoties, maar vanuit een stillere plek in jezelf, om zo een wezenlijk antwoord te hebben op de moeilijkheden en mogelijkheden van elk moment.

5-daagse retraite aan de Côte d’Opâle

Veel buiten zijn, in volle aandacht wandelen en zitten, eenvoudige meditaties, heldere uitleg, in aandacht eten. Een programma om weer ruimte, rust en inspiratie te voelen. De Côte d’Opâle ligt in Nood Frankrijk, bij de krijtrotsen onder Calais, niet meer dan 3 ½ uur rijden vanaf Utrecht.

Sangha van hulpverleners

Leden van de Sangha komen maandelijks een dag bij elkaar in Doorn om te mediteren, te luisteren naar een lezing, uit te wisselen, etc. in een atmosfeer van aandacht en stilte. Er is jaarlijks een meerdaagse retraite voor Sanghaleden.
Lidmaatschap van de Sangha is mogelijk voor professionele hulpverleners van alle disciplines.

Retraites en lezingen in Hongarije

Tweemaal per jaar is er een retraite in Hongarije, bedoeld voor  Hongaarse deelnemers, maar ook toegankelijk voor ieder die Engels verstaat.